Fűnyírás, parlagfű irtás, kényszerkaszálás, fűkaszálás, kertgondozás

Keresés:
ÉPFAKERGÉP WEBSHOP - kerti és építőipari kisgépek áruháza
Kiemelt forgalmazott márkák:
Fjäll Räven
Honda
John Deere
Stihl
Viking

Kiemelt szolgáltatás: fűnyírás, fűkaszálás, kertgondozás

Cégünk egyik fő tevékenysége a bérkaszálás, fűnyírás, parlagfű irtás.

Szolgáltatási területünk a Balaton és környéke továbbá Partner kapcsolatainknak köszönhetően a Dunántúl teljes területe.

Vállaljuk magántelkek, nyaralók, víkendházak, szőlőskertek, használaton kívüli szántók, ipari ingatlanok és azok környékének eseti vagy rendszeres karbantartását. Továbbá vállaljuk önkormányzatok részéről megrendelt kényszerkaszálások elvégzését hisz a parlagfű mentesítés nem csak törvényi kötelezettségünk hanem közös érdekünk is.

Szolgáltatásaink: fűnyírás – fűkaszálás – kertgondozás –telekpucolás – gaz illetve bozótirtás – parlagfű mentesítés – fakivágás és mindent ami kerttel kapcsolatos.

Szolgáltatásainkat a piacvezető John Deere és Honda gépekkel végezzük.

Rendszeres illetve szezonális karbantartások alkalmával az árak a szerződésben rögzítettek alapján kerülnek elszámolásra. Az árak minden esetben függnek a terület tisztaságától, a terepviszonyoktól, a növényzet nagyságától és minőségétől.

Keressen minket, hogy egy díjmentes helyszíni felmérés után elkészíthessük ajánlatunkat a +36 30 485 7080-as telefonszámon vagy az info@kisgep-aruhaz.hu e-mail címen.