Épfakergép Immo KFT

Keresés:
ÉPFAKERGÉP WEBSHOP - kerti és építőipari kisgépek áruháza

Céginformációk

Cégadatok

Cégnév: ÉPFAKERGÉP IMMO KFT
Cím: 8360 Keszthely, Martinovics utca 3.
Tel.: +36 30 514 8439 vagy +36 30 485 7080
Kapcsolattartó neve: Kovács Andrea
E-mail cím: info@kisgep-aruhaz.hu
Weboldal cím: www.kisgep-aruhaz.hu
Adószám: 23933035-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-072681

Bemutatkozás

Fő profilunk Területek karbantartása egyszeri vagy folyamatos megbízással, a terület nagyságától függetlenül ( közel 2millió m²-nyi zöldfelületet tartunk karban). Partnereink közt megtalálhatóak családi házak, nyaralók, hétvégi házak, vállalkozások, vállalati telephelyek-területek, önkormányzati területek, melyeket folyamatos megbízással kaszálunk, ill az elhanyagolt, parlagfűvel szennyezet területek rendezése, továbbá a kényszerkaszálás önkormányzatok részére.
Mindezeket a munkákat az általunk forgalmazott ill szervízelt profi minőségű gépekkel látjuk el!
Működési területünk a Dunántúl teljes területére kiterjed, jól működő partnerhálózatunknak köszönhetően!

Jövőképünk, hogy meghatározó szerepet töltsünk be a kertépítés és a zöldterület-kezelés piacán, valamint a hozzá kapcsolódó kereskedelmi ágazatban. Küldetésünk, magas színvonalú komplex szolgáltatás elterjesztése, megbízható és precíz kivitelezéssel, valamint kiváló minőségű gépek, anyagok felhasználásával.

Cégünk az Épfakergép Immo Kft. profi minőségű építőipari- kertészeti- erdészeti gépek ill. tartozékok, forgalmazásával és "bérbeadásának ügyintézésével" is foglalkozik. A nálunk vásárolt gépeket díjmentesen, beüzemelve szállítjuk a kért telephelyre! Továbbá vállaljuk a nálunk vásárolt, ill. már meglévő gépeik (fűnyírók, fűkaszák, fűnyíró traktorok) szervizügyintézését, karbantartását. Veszprém megyei üzletünk jelenleg átalakítás miatt zárva tart ezért csak webáruházunkon keresztül tudunk értékesíteni, de előre egyeztetett időpontban lehetőség van a gépek személyes megtekintésére illetve további információ szerzésre.