John Deere X 125 - Kérjük érdeklődjön! - John Deere fűnyírótraktorok

Keresés:
ÉPFAKERGÉP WEBSHOP - kerti és építőipari kisgépek áruháza

John Deere X 125

fűnyírótraktor

KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN!

Tel.: +36 30 514 8439 vagy +36 30 485 7080
E-mail: info@kisgep-aruhaz.hu

A megadott arak tartalmazzak a beuzemeles es a kiszallitas koltseget!!!
Az X125–es típusú kistraktor az egyszerű kétpedálos – a sebesség változtatást és az előre-hátra haladást működtető- automata hajtóművével, az erős 18.5 Le-s motorjával nemcsak a házkerti fűnyírásban, hanem a ház körüli kisebb hó eltakarításban is gyorsan és szépen dolgozik, akár hó seprésről, akár hó tolásról van szó. Az X 125-es, 107 cm-es kétkéses kaszájával 1 óra alatt akár egy 3-4000 m2-es kert füve is lenyírható.

Ezt a gépet nagyon egyszerű kezelni, ezért a háziasszonyok is szívesen használják.

Ennek a gépnek az előnye is megvan, hogy ugyanazzal a kaszával háromféle képen lehet füvet nyírni. Lehet vele mulcsoló kaszálást végezni, amikor is a fűnyesedéket a speciális mulcs készlet nagyon finomra felaprítja, és az ott maradhat a füvön mint zöldtárgya. De össze is tudja szedni a nyesedéket két nagy fűgyűjtő zsákba, illetve az is lehetséges, hogy a levágott füvet a kasza jobb oldalra szétterítve fújja ki.

Az X125-est azoknak ajánljuk, akik a házuk körül szép pázsitot szeretnének, s ezért a füvet sűrűn nyírják, mindig csak pár cm-t vágnak le egyszerre, s mindezt kényelmesen és gyorsan szeretnék elvégezni egy jó minőségű, hosszú élettartamú géppel.